Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής


Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

Η onfeet.gr θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερη αγοραστική εμπειρία προσφέρει Δωρεάν την Αποστολή εντός Ελλάδας σε όλες τις αγορές από 50€ και πάνω. Διαφορετικά, εφόσον δηλαδή οι παραγγελίες δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή τυχόν ακύρωση (αν η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του). Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση (λόγω δυσπρόσιτης περιοχής). Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο των ανωτέρω εταιρειών, θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Εξωτερικό:

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον χώρο σας, επιλέγοντας αποστολή με courier ή ταχυδρομείο με βάση τον ΤΚ της περιοχής σας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email για τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση πιθανά έξοδα εκτελωνισμού επιβαρύνουν τον παραλήπτη. 

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:

- Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
- Σε περίπτωση που η courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ειδοποίηση για να ορίσετε νέα ημέρα & ώρα παράδοσης.
- Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 5.00 μ.μ. (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier).

Τρόποι πληρωμής

Σας προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές για την εξόφληση/πληρωμή της παραγγελίας σας:

- Αντικαταβολή. Πληρώνετε για την αξία της παραγγελία σας κατά την παραλαβή της. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής παρέχεται με χρέωση 2€ και είναι διαθέσιμος μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

- Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Prepaid κάρτα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

- Paypal 

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το τελικό ποσό σε κάποια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσεις τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

EUROBANK
0026.0178.81.0201115263
ΙΒΑΝ GR5902601780000810201115263

Apha Bank
IBAN GR2701401340134002002027248

Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΝΤΑΜΙΑΝ ΝΟΥΝΕ